Carlos Marín feia 17 anys que va formar Il Divo
Carlos Marín feia 17 anys que va formar Il Divo

Mor Carlos Marín, baríton espanyol membre d'Il Divo, ingressat per coronavirus

Marín estava ingressat en coma induït en un hospital de Manchester, al Regne Unit, a causa del coronavirus

RedaccióActualitzat

Carlos Marín, de 53 anys, ha mort en un hospital de Manchester, al Regne Unit, on estava ingressat per coronavirus en coma induït. El baríton espanyol, nascut a Alemanya, era un dels quatre integrants del grup Il Divo que interpreta peces d'òperes reconegudes.

Marín va començar a trobar-se malament fa dues setmanes i va ser ingressat el 8 de desembre al centre mèdic Manchester Royal. El van haver d'intubar i posar en coma induït. Finalment ha acabat morint, tal com ha confirmat el mateix grup a les xarxes socials:


Mai hi haurà una altra veu o esperit com el seu, han dit.

La germana del cantant va explicar al diari ABC que Marín estava vacunat, però no va confirmar si estava ingressat per covid.

El quartet líric, íntegrament masculí, i que versiona clàssics de la música, ja havia ajornat alguns concerts aquests dies per l'ingrés de Marín.

Marín va forjar-se com a actor de musicals i el 2003 va formar Il Divo amb els cantants Urs Bühler, Sébastien Izambard i David Miller.

El 2007 va contribuir a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio per les malalties del cor amb "Junts per sempre", al costat de la seva exparella, la francesa Geraldine Larrosa, coneguda com a Innocence. Aquí podeu escoltar la cançó, cantant en català:

 

ARXIVAT A:
Obituari
Anar al contingut