<b>"L'altra frontera"</b> al BIFFF 2015

L'"opera prima" d'André Cruz Shiraiwa <b>"L'altra frontera"</b> serà present al Brussels International Film Festival que se celebra a la capital belga del 7 al 19 de març
"L'altra frontera" al BIFFF 2015

"L'altra frontera" al BIFFF 2015

L'"opera prima" d'André Cruz Shiraiwa "L'altra frontera" serà present al Brussels International Film Festival que se celebra a la capital belga del 7 al 19 de març
Actualitzat
La pel·lícula està inspirada en un escrit d'Aurora Sulli. És un drama ficció que passa en un camp de refugiats de caire orwellià on va a parar un grup de refugiats que s'escapen del seu país, en plena guerra. Allà tindran l'oportunitat d'aconseguir un passaport que els obrirà les portes al país veí. Però aconseguir el passaport no és tan fàcil com sembla, ja que la trama es desenvolupa en una torbadora superposició de realitats a través d'un drama íntim d'uns personatges construïts amb sòlida profunditat.
 
És una producció de Cinedegarage amb la producció associada de Televisió de Catalunya, la col·laboració de l'ICEC, l'ICAA, l'ajut d'Ibermedia Desarrollo, del Media Programme de la Unió Europea i del CDA, i la participació d'Apuntolapospo.
 
Sinopsi:
Principis del segle XXI, la Hannah, una dona d'uns 40 anys, i el seu fill, el León, de 9, s'escapen del seu país, en guerra civil. Saben que per aconseguir travessar la frontera, han de ser acceptats en un campament de refugiats que es diu Terra de Ningú, a la frontera amb el país veí. Després de moltes penalitats, aconsegueixen entrar al campament. Al cap de pocs dies de ser allà, descobreixen un fet sinistre. Aconseguir sortir del camp i travessar la frontera al país veí posarà a prova els seus límits morals.
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: André Cruz Shiraiwa
Idea original: Aurora Sulli
Guió: Aurora Sulli i André Cruz Shiraiwa
Producció: Lluís de la Madrid Soria
Producció executiva: Ona Jorba
Producció delegada TVC: Cruz Rodríguez
Intèrprets: Ariadna Gil (Hannah), Biel Montoro (León), Gonzalo Cunill (Claus), Ernesto Collado (presentador gal·lès), Laura  Rayón (Sam), Llorenç González Ramírez (Teo), Diana Gómez (Lisa), Mireia Ros (Dharma), Francesc Lucchetti (Raül), Anna Alarcón (Eva), Johnny Melville (Joan el coix), Óscar Muñóz (home del túnel) i José barón (funcionari tècnic de TDN, entre d'altres.
Direcció de fotografia: Toni Anglada A.E.C.
Direcció de fotografia 2a unitat: Javier Arrontes
Música: Luc Suárez