La selecció espanyola es classifica per a l'Eurocopa en vèncer Noruega per 0 a 3

Victòria sense problemes de la selecció espanyola. Els homes d'Iñaki Sáez s'han classificat per a l'Eurocopa 2004 en vèncer Noruega per un contundent 0 a 3. L'equip de Sáez ha estat molt superior davant d'un equip que, des de l'inici del partit, s'ha tancat darrere. El primer gol ha estat de Raúl, que ha aprofitat una excel·lent passada de Valerón, en el minut 34. El segon ha estat d'un dels millors jugadors del partit, el valencianista Vicente, que ha formant un gran trio amb Valerón i Raúl. L'autor del tercer gol ha estat Etxeberria, que ha aprofitat un error monumental del porter noruec Espen Johnsen. Iñaki Sáez, doncs, pot respirar tranquil.

Ni Noruega ni el fred han estat obstacle perquè la selecció espanyola derrotés amb més comoditat del que s'esperava un rival que, tot i que estava obligat a superar el 2 a 1 en contra de l'anada, no ha xutat ni un sol cop entre els tres pals de la porteria de Casillas. Espanya ha dominat gairebé sense oposició. En el minut 33, Raúl recull una excel·lent assistència de Valerón i fa el 0 a 1 aprofitant la passivitat de la defensa noruega. El mateix Raúl hauria pogut fer el segon abans del descans, però el seu llançament ha sortit fora per molt poc. Noruega ha demostrat moltes deficiències, especialment en defensa. Precisament, un error de Basma ha permès a Vicente marcar el 0 a 2 i deixar sentenciat el partit i l'eliminatòria. Però, per error, la del porter Espen Johnsen. Corria el minut 56 quan intenta rebutjar una pilota, però la deixa en safata a Joseba Etxeberria perquè faci el definitiu 0 a 3. Amb tot dat i beneït, la resta del partit ha sobrat. Espanya ha superat la repesca i l'estiu que ve serà a Portugal per jugar l'Eurocopa.