El plató de la CNN en una imatge del gener de 2020
Un plató de la CNN en una imatge del gener de 2020

La CNN acomiada tres treballadors perquè no s'han vacunat contra la Covid

La CNN retarda a l'octubre la tornada a la feina presencial i adverteix els seus empleats que "cal estar vacunat per anar a l'oficina"

Actualitzat

La cadena de televisió nord-americana CNN ha acomiadat tres treballadors que havien tornat a treballar presencialment a les oficines sense haver-se vacunat contra la Covid.

Els acomiadaments d'aquestes tres persones els ha comunicat el conseller delegat de la cadena de notícies, Jeff Zucker, en un missatge intern. Zucker adverteix els seus treballadors que la cadena aplicarà la política de "tolerància zero" en el retorn progressiu al treball a les oficines després de la pandèmia, que ara s'ha retardat al mes d'octubre, i que només ho podran fer aquells que hagin rebut la vacuna.

Jeff Zucker ha estat taxatiu i ha assegurat que "cal estar vacunat per anar a l'oficina i cal estar vacunat per treballar sobre el terreny, amb altres treballadors, dins o fora de l'oficina".

El conseller delegat assegura que, fins ara, la CNN s'havia basat en un "sistema d'honor" i no havia obligat ningú a presentar una prova que estava vacunat. Però adverteix que potser en les pròximes setmanes faran obligatori mostrar la targeta de vacunació als seus empleats.

La variant delta ha disparat el nombre de contagis als Estats Units en l'últim mes. Els casos detectats han passat dels 15.000 diaris a principis de juliol als 80.000 casos diaris que s'han registrat la primera setmana d'agost.

Davant aquest context, la CNN ha tornat a posposar la tornada al treball presencial a les oficines fins a l'octubre, i altres grans empreses, com Amazon, han retardat la tornada a la feina presencial fins al gener del 2022.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Covid-19EmpresaMitjans de comunicació
Anar al contingut