La planta de l'empresa BonÀrea, a Guissona
La planta de l'empresa BonÀrea, a Guissona (3cat)

Un incendi a l'empresa BonÀrea de Guissona obliga a evacuar una hora alguns treballadors

Arran de l'accident, s'han activat 13 dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques

RedaccióActualitzat

Els treballadors de l'empresa BonÀrea de Guissona, a la Segarra, han estat evacuats de manera preventiva durant una hora a causa d'un incendi al compressor d'amoníac de la sala de refrigeració de la planta, que ha provocat una fuita d'aquesta substància tòxica.

Arran de l'accident, s'han activat 13 dotacions dels Bombers de la Generalitat que, amb el suport del Grup de Suport en Riscos Tecnològics (GRIT), han aconseguit apagar l'incendi.

Dues hores després de la incidència, Protecció Civil ha donat per tancada la fuita i per extingit l'incendi.

El Sistema d'Emergències Mèdiques ha desplaçat dues unitats en servei preventiu a la zona, tot i que només hi ha hagut un ferit lleu que s'ha desplaçat al CAP per mitjans propis.
 


L'alcalde de Guissona, Jaume Ars, ha explicat que el foc s'ha produït "en una sala molt aïllada de la zona de les botigues".

"L'incident s'ha produït en una sala de refrigeració i s'han evacuat 15 treballadors."

Les autoritats, després de fer mesures amb detectors i revisar la zona afectada, han descartat cap vessament

Protecció Civil, en un primer moment, ha activat l'alerta del Plaseqcat, el pla especial d'emergència exterior del sector químic, però finalment no ha calgut confinar la zona.
 

Protecció Civil ha descartat cap vessament
Protecció Civil ha descartat cap vessament (3Cat)
ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut