Ensurt d'un nedador en veure dos taurons a Sant Feliu de Guíxols mentre s'entrenava

La mare del nedador el va avisar a crits des de la platja en veure els taurons

Neus Santamaria BoschActualitzat

Un nedador paralímpic d'elit diumenge va tenir un bon ensurt quan nedava a Sant Feliu de Guíxols, al Baix Empordà, quan es va trobar al mar unes tintoreres.

Després de tants dies de confinament sense entrenar-se, volia tornar a nedar al mar, però aquests animals li van donar una sorpresa. a pocs metres dels taurons i no se n'adonava. Fins que va sentir la seva mare que l'advertia a crits des de la platja.

La Carolina Martíne, mare de l'Ariel, diu que no es podia creure el que veia i ni tan sols va intentar gravar-ho, "només pensava en el meu fill, en l'Ariel, i en com podia avisar-lo perquè sortís de l'aigua al més aviat possible".

Tintoreres a la platja de Sant Feliu de Guíxols

L' Ariel Schrenck explica que es va parar perquè va sentir la seva mare que cridava molt fort per dir-li que sortís de l'aigua perquè hi havia taurons, i llavors es va a posar a nedar tan de pressa com va poder.

Diu que no va arribar a veure'ls "ni quan era a l'aigua ni quan en vaig sortir, perquè quan vaig arribar a la sorra em vaig estar estirat uns 20 minuts per recuperar l'aire", explica.

Els dos exemplars es van acostar moltíssim a la sorra i al cap de poca estona van marxar mar endins. L'Ariel ha tornat a la platja, però a l'aigua, només hi ha ficat els peus. Diu que després de l'ensurt s'esperarà uns quants dies, però que segur que tornarà a nedar en aquestes aigües.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut