Barcelona

Endesa agraeix la "paciència" als afectats per l'apagada en un anunci als diaris a tota plana

Endesa agraeix la comprensió i paciència dels afectats per l'apagada. La companyia elèctrica ho fa a través d'un anunci a tota pàgina que apareix en diversos diaris. Endesa diu que és conscient dels trastorns greus que ha suposat la fallada del subministrament elèctric per als abonats i que ho lamenta. La companyia, però, insisteix a destacar el caràcter extraordinari de l'apagada i a qualificar de "catàstrofe sense precedents" la nevada.

Actualitzat
La companyia Endesa detalla en el text de l'anunci que la nevada va afectar una àrea de més de 3.000 quilòmetres quadrats i la destrucció de 33 torres d'alta tensió, més de 500 de mitjana tensió i centenars de baixa tensió, i recorda que des del primer moment va posar en marxa un pla especial d'emergència amb la mobilització de més de 1.500 operaris i mitjans aeris, entre d'altres.

Endesa afegeix que "la magnitud dels danys" i els protocols d'actuació van impedir resoldre les incidències amb més celeritat, així com el fet que s'hagin pogut desenvolupar les instal·lacions que la companyia "fa més de deu anys que proposa", unes instal·lacions, que afegeix, "continuen sent necessàries per poder oferir el nivell de servei que la societat demana".

La companyia també agraeix l'esforç als seus treballadors i proveïdors i recorda que ha millorat els canals comercials per atendre millor els clients.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut