Begoña Gómez, dona del president espanyol, en imatge d'arxiu

El jutge encarrega a la Guàrdia Civil investigar Begoña Gómez, dona de Sánchez

Fa un mes Juan Carlos Peinado va admetre a tràmit la denúncia de Manos Limpias basada en retalls de premsa i l'està impulsant malgrat que la Fiscalia s'hi ha oposat
Redacció Actualitzat
TEMA:
Pedro Sánchez

El jutge que va admetre a tràmit la denúncia de Manos Limpias contra Begoña Gómez, parella del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va encarregar la setmana passada a la Guàrdia Civil que la investigui.

És el titular del jutjat 41 de Madrid, Juan Carlos Peinado, i ha encarregat a la Unitat Central Operativa del cos policial que esbrini si hi ha indicis de corrupció i tràfic d'influències en l'actuació de Gómez.

La notícia, que s'ha filtrat al diari El Mundo i ha confirmat l'agència Europa Press, arriba després que Peinado cités a declarar divendres dos responsables de mitjans de comunicació.

Són dos dels mitjans que van publicar els articles que acusaven Gómez dels delictes, i en els quals Manos Limpias va admetre que s'havia basat en exclusiva per confeccionar la denúncia.

La Fiscalia va demanar l'arxivament

Aquestes actuacions les ha portat a terme Peinado malgrat que la Fiscalia li va reclamar el 24 d'abril que desestimés la denúncia i l'arxivés per considerar que "no hi ha indicis de delicte".

Va ser l'endemà que un dels mitjans responsables de les informacions contra Gómez revelés que aquest jutge havia admès a tràmit la denúncia 15 dies abans, el 9 d'abril.

Per tant, segueix endavant el recorregut judicial de la denúncia de l'organització d'extrema dreta Manos Limpias, després que fos el motiu de l'aturada temporal d'activitat política de Pedro Sánchez.

Aquella aturada, de 5 dies per "reflexionar", va generar molt de rebombori i expectació, i al final el president del govern espanyol va dir que "continuava amb més força que mai".

 

Begoña Gómez i Pedro Sánchez, en un col·legi electoral en una jornada d'eleccions 

 

 

ARXIVAT A:
Pedro Sánchez
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut