David Ferrer, durant el partit (Foto: EFE)
Tenis

Djokovic, Ferrer i Almagro passen ronda a l'Open d'Austràlia i Feliciano cau amb Stepanek

David Ferrer i Nicolás Almagro han passat ronda a l'Open d'Austràlia, i en canvi Feliciano López s'ha acomiadat del torneig. Ferrer s'ha imposat al nord-americà Tim Smycek, mentre que Almagro ha guanyat el també espanyol Daniel Gimeno-Trever. Feliciano López ha caigut amb el txec Radek Stepanek en segona ronda, mentre que Novak Djokovic s'ha desfet sense problemes del nord-americà Ryan Harrison.

Actualitzat
David Ferrer i Nicolás Almagro han passat ronda a l'Open d'Austràlia, i en canvi Feliciano López s'ha acomiadat del torneig. Ferrer, quart favorit del torneig, s'ha imposat al nord-americà Tim Smycek per 6-0, 7-5, 4-6 i 6-3, mentre que Almagro ha guanyat el també espanyol Daniel Gimeno-Trever, per 6-4, 6-1 i 6-2. Feliciano López ha caigut amb el txec Radek Stepanek en segona ronda, per 6-2, 6-2 i 6-4.

Novak Djokovic, defensor del títol i número 1 del món, s'ha desfet sense problemes del nord-americà Ryan Harrison per 6-1, 6-2 i 6-3.

L'austríac Jurgen Melzer s'ha desfet del tenista de Castelló, Roberto Bautista Agut, per 6-7 (4), 6-3, 6-7 (3), 6-3 i 6-2. En la seva segona participació a Melbourne, Bautista Agut arribava després d'haver jugat a la final del torneig ATP de Madras (Índia) davant el serbi Janko Tipsarevic.
Anar al contingut