<b>"DIMANCHE À BRAZZAVILLE"</b> al DocsBarcelona

Dissabte 4 de febrer, a les 16.00h, es va estrenar al Renoir Floridablanca de Barcelona <b>"Dimanche à Brazzaville"</b>.
"DIMANCHE À BRAZZAVILLE" al DocsBarcelona

"DIMANCHE À BRAZZAVILLE" al DocsBarcelona

Dissabte 4 de febrer, a les 16.00h, es va estrenar al Renoir Floridablanca de Barcelona "Dimanche à Brazzaville".
Actualitzat
Aquesta "opera prima" d'Enric Bach i Adrià Monés ens narra un cap de setmana a Brazzaville. La trama gira entorn  d'un jove locutor de ràdio (Carlos La Menace) que descobreix en el seu programa  tres personatges de la capital del Congo "Brazzaville". El primer és Yves Saint Laurent, un home que escull l'elegància com a forma de vida (un sapeur), malgrat estar envoltat de pobresa extrema. El segon és Cheriff Bakala, un músic que mescla hip hop amb la música tradicional del Congo i toca amb instruments locals i amb bateries fetes de bidons d'aigua. El tercer és Palmas Yaya, un campió de catch de Brazzaville (una mena de lluita cos a cos), que confia en el vodú per revalidar el seu títol.

Rodat amb molt pocs mitjans. el documental forma part de la programació del DocsBarcelona i es projectarà amb la presència dels directors. "Dimanche a Brazzaville" ha guanyat el premi al millor documental espanyol i el Premi Canal + al Miradas-Doc Festival MIRADASDOC, 2011. També ha guanyat el premi a millor documental al Festival de Cine de Tarapacá . "Dimanche a Brazzaville" s'ha venut a televisions de l'Àsia, Àfrica i Europa.

És una producció de Fasten Seat Belt amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i Télé Congo.


Fitxa tècnica:

Producció, producció i guió: Enric Bach i Adrià Monés
Producció TVC: Jordi Ambròs
Fotografia: Enric Bach
Muntatge: Núria Campabadal
So: Adrià Monés
Música: Chériff Bakala, Fanfarre Geriko i Jean Serge Essous