Barcelona

CiU acusa Montilla de falta de lideratge i titlla el tripartit de caducat

L'oposició considera que els darrers gestos polítics d'ERC i Iniciativa són conseqüència de la manca de lideratge del president, José Montilla. CiU diu que el tripartit ha caducat i que la solució no passa per un canvi de cares, tal com ERC va demanar ahir a Catalunya Informació. Des del PP, Alicia Sánchez-Camacho ha acusat ERC de voler marcar l'agenda política del tripartit.

Actualitzat
Els partits de l'oposició tenen clar que el govern Montilla ha caducat i que no fa les polítiques que la situació i el país requereixen. Així ho ha afirmat des de Convergència i Unió el seu portaveu, Felip Puig, que ha parlat del "preocupant efecte Montilla", "aquell que va produint la fagocitació permanent i progressiva dels seus socis de govern i va introduint permanentment efectes de desestabilització de desconcert i de manca de rumb".

Per la seva banda, des del Partit Popular de Catalunya, la seva presidenta Alicia Sánchez-Camacho, ha explicat que "una vegada més" s'ha mostrat "la falta de lideratge en el govern tripartit del president Montilla", i que s'ha demostrat, "a més, la intencionalitat de Esquerra Republicana de marcar l'agenda política del govern tripartit".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut