Restes de l'autobús que ha patit un accident en caure uns 10 metres des d'una passarel·la de l'autopista (EFE/Andrea Buoso)
Restes de l'autobús que ha patit un accident en caure uns 10 metres des d'una passarel·la de l'autopista (EFE/Andrea Buoso)

Més de 20 morts en un accident d'autobús prop de Venècia

El vehicle s'ha precipitat per la passarel·la que creua l'autopista a Mestre i ha caigut uns deu metres

Actualitzat

Almenys 21 persones han mort i 18 més han resultat ferides aquest dimarts en un accident d'autobús a Itàlia. Entre les víctimes mortals hi ha dos nens, segons han informat les autoritats locals.

Els ferits, sis dels quals es troben en un estat molt greu, han estat derivats a centres hospitalaris de Mestre, Mirano, Dolo, Pàdua i Treviso. Aquest dimecres s'ha sabut hi ha dos espanyols entre les 15 persones ferides.

Els fets s'han produït quan el vehicle ha caigut des d'un pas elevat de la via a Mestre, prop de Venècia, al nord del país. L'accident ha succeït poc després de dos quarts de vuit del vespre, quan l'autobús s'ha precipitat per la passarel·la que travessa l'autopista i ha caigut uns deu metres fins a un punt entre un magatzem i les vies del tren.

En un missatge a les xarxes socials, l'alcalde de Venècia, Luigi Brugnaro, ha assegurat que "no hi ha paraules" davant aquests fets i ha declarat el dol a la ciutat "en record de les nombroses víctimes":


El sinistre ha obligat a interrompre la circulació ferroviària entre Mestre i l'estació de Santa Lucia de Venècia.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat nombroses ambulàncies i vehicles de bombers.

La passarel·la per on s'ha precipitat l'autobús
La passarel·la per on s'ha precipitat l'autobús (EFE/Andrea Buoso)


La primera ministra italiana, Giorgia Meloni, ha expressat "el més sentit condol" en nom del govern. "Els nostres pensaments van amb les víctimes i els seus familiars i amics", ha assegurat Meloni.

 

 

 

ARXIVAT A:
Itàlia
Anar al contingut