Londres

Al-Fayed acusa el duc d'Edimburg de "nazi i racista"

Mohamed al-Fayed reitera davant la justícia que el seu fill Dodi i Lady Di van morir víctimes d'un complot dels serveis secrets britànics, amb la implicació del duc d'Edimburg i el príncep Carles d'Anglaterra. El multimilionari ha titllat de "nazi i racista" el marit de la reina Isabel II.

Actualitzat
"És hora d'enviar (el duc Felip d'Edimburg) a Alemanya, d'on ve, perquè és un nazi i un racista." Així de contundent s'ha expressat el propietari dels magatzems Harrods, Mohamed al-Fayed, a l'arribar al Tribunal Superior de Londres, on una nova investigació intenta determinar les causes exactes de la mort de la pricesa Diana de Gales i de Dodi al-Fayed en un accident de trànsit a París, el 31 d'agost del 1997. Al-Fayed ha reiterat, davant dels jutges, la seva versió sobre la mort. L'atribueix a una conspiració dels serveis secrets britànics, amb la implicació del duc d'Edimburg i el príncep Carles d'Anglaterra.

Segons ha explicat el pare de Dodi, "Diana m'havia dit que el príncep Felip i el príncep Carles es volien desfer d'ella", perquè el poder britànic no admetria un musulmà d'origen egipci com a padrastre del futur rei d'Anglaterra. Al-Fayed ha assegurat que Lady Di li havia dit que estava embarassada i que ho anunciarien tres dies després de la nit de l'accident.

De moment, s'han fet dues investigacions -una a França i una altra al Regne Unit- que rebutgen les teories conspiratòries d'Al-Fayed. Tot i així, el propietari de Harrods ha assegurat que aquest complot "va ser una matança, no un assassinat".
Anar al contingut