Així ha estat el debut en solitari de Guillem Gisbert a la Sala Apolo

El líder dels Manel ha presentat el seu primer disc, "Balla la masurca", davant d'un públic entregat, i aquest dissabte actua a l'Strenes de Girona
Redacció Actualitzat
TEMA:
Música

Guilllem Gisbert ha debutat aquest divendres a la nit a la Sala Apolo, de Barcelona, amb el seu primer disc en solitari, "Balla la masurca", sorgit després de l'aturada indefinida dels Manel.

Amb la sala plena a vessar -les entrades es van esgotar en 4 hores quan es van posar a la venda i fins i tot abans que es publiqués la primera cançó de l'àlbum- Gisbert ha interpretat temes que parlen de les llums, les ironies i les misèries de l'existència quotidiana, i que ben bé podrien ser manelianes. 

I al final, de sobte, ha sorprès amb la cançó maneliana de disculpa a Yoko Ono.

 

Manel tornarà, però l'espera és dolça amb un Guillem Gisbert sobrat d'ofici, que deixa el públic satisfet i complagut. Un públic que travessa generacions, des de Mushkaa fins a Jaume Sisa.

Aquest dissabte, Gisbert fa sessió doble a l'Strenes de Girona, la setmana vinent tocarà a Madrid i aquest estiu participarà en un bon raig de festivals per tot Catalunya.

ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut