Façana de la UPF Barcelona School of Management (Europa Press)
Façana de la UPF Barcelona School of Management (Europa Press)

Acomiadat un directiu de l'escola de negocis de la UPF per 7 denúncies d'assetjament laboral

L'home, acomiadat el febrer, havia fitxat per la institució el setembre del 2022

Actualitzat

Un directiu de la Barcelona School of Management, l'escola de negocis de la Universitat Pompeu Fabra, ha estat acomiadat per acusacions d'assetjament laboral.

Segons ha avançat el diari Ara i ha pogut confirmar TV3, el centre va acomiadar el directiu el mes de febrer, després que set treballadores el denunciessin davant del Canal Ètic de la universitat.

En les denúncies, li atribuïen comportaments hostils, coaccions i amenaces. Després d'analitzar el cas i prendre declaració a les parts, una comissió va determinar que havia comès una falta greu.

A l'expedient consta que se'l va acomiadar per tancar la porta del despatx amb clau en alguna trobada amb una treballadora i una discussió amb una alt càrrec que va patir un atac d'ansietat. En els escrits dirigits a la bústia ètica també es feia referència a un "estil de lideratge del tot abusiu", una manera de treballar que generava "incomunicació, aïllament i divisió", a més de situacions de caràcter "sexista".

L'home havia fitxat per la institució pocs mesos abans, el setembre de 2022, com a subdirector d'estratègia i desenvolupament de negoci. Ara, ha demandat l'escola de negocis perquè considera "irregular" tot el procediment.  

 

Envia un correu electrònic a bustiadenuncia@tv3.cat
ARXIVAT A:
Universitat
Anar al contingut