Un Atlètic entusiasta bat el Llevant amb tres gols de cap que Torres ha vist des de la llotja (3-1)

Bon joc i efectivitat han estat les armes dels matalassers mentre esperen la plena incorporació del 'Niño'

Tres gols de cap han donat el triomf a l'Atlètic de Madrid sobre el Llevant aquest dissabte al Vicente Calderón (3-1). Antoine Griezmann, cada vegada més adaptat al sistema matalasser, ha fet els dos primers gols en la fase de més bon joc per part dels locals, que, de fet, ha estat la primera hora de partit.

Just al minut 61, el Llevant ha escurçat la distància al marcador gràcies a una rematada d'El Zhar dins l'àrea. El gol visitant ha minat la confiança de l'Atlètic, que ha patit durant vint minuts l'atreviment d'un Llevant disposat a endur-se quelcom de positiu de Madrid. Però ha pagat la gosadia amb el gol de la tranquil·litat de l'Atlètic, obra de Godín al minut 83.

Tot i els minuts de patiment, l'equip de Diego Simeone ha demostrat que comença l'any amb força i amb bon futbol i, que es pren seriosament la persecució, encara té molt a dir en el que queda de Lliga davant el Reial Madrid i el Barça. Quan Fernando Torres, que ha vist el partit des de la llotja, s'incorpori plenament, el potencial d'aquest Atlètic pot adquirir una dimensió insospitada abans de les vacances de Nadal.

Els tres punts permeten al conjunt madrileny consolidar la tercera posició de la Lliga, empatat a 38 amb el Barça, que té un partit menys, i a un del Madrid, amb dos partits menys.