Convocatòria de propostes de malalties per a La Marató 2018 i 2019

La Fundació La Marató de TV3 ha obert una nova convocatòria de propostes de malalties amb l'objectiu d'impulsar la implicació de la societat i possibilitar més participació en La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Les sol·licituds presentades seran avaluades i ordenades per la Comissió Assessora Científica de la Fundació i elevades al Patronat, que serà qui decidirà, finalment, les malalties que centraran les edicions 2018 i 2019 de La Marató.

És la setena vegada que la Fundació obre aquesta convocatòria a la societat civil. Les sol·licituds recollides en les anteriors crides van contribuir a determinar els temes de les edicions de La Marató celebrades des de l'any 2006.

 

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

1. Presentació de propostes

Poden presentar propostes les associacions de pacients i de familiars de pacients, així com també les d'entitats de recerca, societats científiques i de professionals de l'àmbit de la salut que estiguin inscrites en el Registre d'Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, tot emplenant el formulari annex, que s'haurà de trametre a la Fundació exclusivament per internet.

Aquestes propostes seran analitzades juntament amb altres propostes promogudes per la Comissió Assessora Científica de la Fundació.

2. Terminis de presentació

El període per presentar propostes serà del 8 al 29 de maig del 2017.

3. Avaluació de les sol·licituds presentades

La Comissió Assessora Científica de la Fundació avaluarà i ordenarà les sol·licituds presentades en àrees d'interès prioritari i elevarà la resolució al Patronat perquè decideixi les malalties que centraran les edicions 2018 i 2019 de La Marató de TV3.

4. Resolució de la convocatòria

  1. El Patronat de la Fundació farà pública la resolució de la convocatòria a través d'aquesta mateixa web durant el primer trimestre de l'any 2018, referent al tema que centrarà  La Marató del 2018 i en el primer trimestre del 2019, per al tema de La Marató 2019.
  2. La participació en aquesta convocatòria comporta l'acceptació de la decisió del Patronat, que no podrà ser objecte de cap recurs o impugnació per part de les associacions que hi participin.
  3. No s'acceptaran documents de suport a les candidatures presentades en la convocatòria que arribin a la Fundació per correu postal, correu electrònic o a través del Servei d'Atenció a l'Audiència.
 

FORMULARI DE PRESENTACIÓ DE PROPOSTES

Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris 
1. Identificació de l'entitat
2. Proposta de malaltia Màxim 125 caracters, espais inclosos
3. Informació bàsica que s'ha de facilitar Màxim 100 caracters per casella, espais inclosos
3.1 *Prevalença
3.2 *Morbiditat
3.3 *Mortalitat
3.4 *Anys de vida perduts per mort prematura
3.5 *Anys de vida perduts per discapacitat
3.6 *Cost de la condició clínica
3.7 *Nombre de grups de recerca coneguts
4. Altres consideracions Màxim 2.600 caracters, espais inclosos