La Marató ha estat present en el derbi que han jugat el Barça i l'Espanyol

Els jugadors dels dos equips catalans barrejats s'han fet una foto just abans del partit col·locats darrere d'un faldó a terra amb la frase "I Love La Marató"

A les 17.00 culers i blanc-i-blaus s'han enfrontat al Camp Nou en un partit que ha acabat amb el resultat de 5-1. Abans de començar el matx, La Marató ha estat molt present a l'estadi amb els jugadors dels dos equips compromesos amb la causa.

Els jugadors dels dos equips catalans barrejats s'han fet una foto just abans del partit col·locats darrere d'un faldó a terra amb la frase "I Love La Marató" .

En el videomarcador s'ha pogut veure una crida en què han aparegut diversos jugadors de tots dos equips donant-se els dos copets al pit, gest que identifica el programa d'aquest any.

Finalment, també hi ha hagut presència de La Marató de TV3 als marcadors de l'estadi amb una imatge fixa i a les tanques laterals amb una petita animació.

Però aquest no serà l'únic esdeveniment esportiu on tindrà visibilitat La Marató d'aquest any, ja que al Palau Blaugrana, dijous, dia 11 de desembre, en el partit de l'Eurolliga de bàsquet que disputaran el F. C. Barcelona i el Fenerbahçe hi haurà una imatge fixa al marcador i es podrà veure l'espot seguit d'una crida dels jugadors blaugrana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut