Al web familiasenruta.com, cal subscripció al butlletí

"Famílies viatgeres, mirant el món amb ulls de nen", el repte i l'aventura d'un gran viatge amb nens

Viatjar té un gran poder de transformació, de creixement i de gaudi. A la cultura llatina no hi ha tradició de períodes sabàtics per viatjar com en altres països, i encara menys amb nens. El documental s'acosta a aquesta temàtica inèdita en català per veure en primera persona com diverses famílies han fet realitat el somni de viatjar amb nens durant llargs períodes de temps.

Sovint viatjar és una de les coses que un creu que ja no podrà fer quan arriben els fills. Però  hi ha gent que realitza grans viatges amb nens, es prenen anys sabàtics per travessar Àsia, exploren Amèrica de nord a sud, fan desenes de milers de quilòmetres en furgoneta... Què va motivar aquestes famílies a emprendre l'aventura? Com van finançar-la? Com van resoldre el tema de l'educació dels fills? Si mai us ha temptat la idea de fer una gran viatge amb la canalla, "Famílies viatgeres, mirant el món amb ulls de nen", us en donarà algunes pistes.

Sinopsi
Tenir fills pot ser una experiència vital transformadora, viatjar també. Què passa quan es combinen totes dues? Famílies que ja han passat per l'experiència de viatjar amb els seus fills durant llargs períodes de temps per països llunyans expliquen com i per què. El documental descobreix què els aporta i quina és l'actitud que fa possible aquest tipus d'aventures.

 

 

Tràiler de "Famílies viatgeres, mirant el món amb ulls de nen"

 

"Famílies viatgeres, mirant el món amb ulls de nen" es va presentar el 12 de maig a la llibreria barcelonina especialitzada en viatges Altair. Podeu veure el documental sencer al web de Familias en ruta. Només cal subscriure's al butlletí, és gratis i us podeu donar de baixa sempre que vulgueu.

 

Fitxa Tècnica
Direcció: Joan Escriu
Guió: Max López
Participants: Road 111, Makuteros, Nosaltres 4 Viatgem, Mundubyciuclette, Un Mundo Para 3  i Familias en Ruta.
Duració: 41 minuts
2015
Una producció de Monsoonia amb la col·laboració de Familias en Ruta.


Joan Escriu, direcció
Estudia cinema a Los Angeles City College, Estats Units. Treballa com a freelance de l'audiovisual des del 2001. Ha realitzat documentals propis a Katmandú, Nicaragua i Barcelona. Actualment escriu un llibre sobre els nens que no van a l'escola i s'eduquen a casa amb els pares.


Max López, guió
Llicenciat en sociologia i ciències polítiques, fundador del web de viatges Familias en Ruta i amant dels viatges. Guionista del documental "Radio Qman Txun". Actualment treballa com a coordinador de www.familiasenruta.com



Més informació sobre el documental a Catalunya
Web Documentals TV3 
Subscriu-te al butlletí   
documentals@ccma.cat

 

 

Anar al contingut