Tulipes de crema amb préssec

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Tulipes de crema amb préssec
  • 50 g de xocolata blanca
  • 4 g d'agar-agar
  • 1/4 l de llet de coco
  • 3 tulipes de galeta
  • 1 g d'agar-agar
  • 2 cullerades de confitura de préssec
  • 1 préssec
  • sucre

PREPARACIÓ

1.Tallem el préssec a dauets.

2.En una paella calenta, hi posem el préssec i una miqueta de sucre perquè es faci caramel. Quan el tenim cuit, el reservem.

3.Desfem la xocolata blanca amb una miqueta de crema de llet de coco en un cassó petit, al foc.

4.Quan la barreja de xocolata blanca i la crema de llet de coco està ben calenta, just a punt de bullir, hi afegim l'agar-agar, un ingredient que farà que espesseixi com una crema. El podem comprar en botigues especialitzades, en pastisseries i en algunes botigues d'espècies. Ho anem batent tot.

5.Quan aconseguim una textura semblant a la de la crema catalana, ho apartem del foc.

6.Recuperem la paella amb el préssec i el caramel, i hi afegim la confitura i una mica d'aigua. I ho deixem al foc uns instants, que vagi fent.

7.Aboquem la crema pastissera que hem fet amb sabor de coco i de xocolata blanca a les tulipes. A sobre, hi posem els préssecs confitats amb el sucre i la confitura. I ja ho tenim!