Tripa i peu amb pèsols negres

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Isabel Márquez
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Sala

INGREDIENTS

  • 4 peus de xai
  • 800 g de tripa
  • 300 g de verdures (pastanaga, porro, ceba, api)
  • 2 cullerades de tomàquet ratllat
  • 1 copeta de vi ranci
  • 1 raig de brou de verdures
  • 100 g de pèsols negres
  • 100 g de bolets de temporada
  • sal, pebre, oli d'oliva Per a la picada:
  • 2 alls fregits
  • farina de galeta

PREPARACIÓ

Comenceu aquest plat sofregint la bresa (l'api, la pastanaga, el porro i la ceba; tot tallat petit) en una cassola amb l'oli calent.
Fregiu-hi també el tomàquet (pelat, sense llavors i ratllat). Després salpebreu la tripa i els peus i incorporeu-ho a la cassola. Deixeu-ho enrossir tot plegat uns 5 minuts. Passat aquest temps, tireu-hi el vi ranci. Mentre es redueix, aprofiteu per fer una picada amb els alls fregits i la farina de galeta. Deixateu-la amb brou de verdures i poseu-la a la cassola, juntament amb la barreja de bolets. Deixeu-ho coure uns 15 0 20 minuts. Afegiu-hi els pèsols negres (es poden comprar cuits), rectifiqueu-ho de sal i feu-ho coure 5 minuts més.
Anar al contingut