Tonyina en tàrtar

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS :
  • 1 tall de llom de tonyina fresca d'uns 150 g
  • 1 manat de raves vermells petits
  • 2 gotes de suc de llima
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • 1 ceba tendra
  • unes fulles de temporada (canonges, enciam, etc.)
  • ALTRES INGREDIENTS
  • 4 olives verdes sevillanes
  • 1 tomàquet d'amanir
  • 1 ou dur
  • oli d'oliva, sal i pebre negre

PREPARACIÓ

1. Netegeu totes les hortalisses i les fulles.
2. La tonyina, talleu-la en dauets petits. Salpebreu-los
3. Els raves, en làmines, com el tomàquet i la ceba tendra.
4. Ratlleu l'ou dur.
5. Remeneu el suc de llima amb la soja i l'oli.
6. En un bol per fer amanides, barregeu les fulles i les hortalisses i saleu-les lleugerament.
7. Disposeu això en la base del plat i poseu-hi l'ou dur pel damunt.
8. Tireu-hi els dauets de tonyina pel damunt i salseu-ho amb la vinagreta.