Timbal de pop
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Víctor Ruiz
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Fragata, Sitges
INGREDIENTS
- 800 g de pop cuit
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- pell de llimona
- pell de taronja
- 6 g de pebre vermell dolç
- 1/2 l de l'aigua de cocció del pop
- 4 patates
- 1 pebrot vermell
- 1/2 l d'oli d'oliva
- farigola
- 3 g d'agar-agar per litre d'aigua
- sal
- allioli i all confitat (opcional)
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un cassó les pastanagues pelades, la ceba pelada, la pell de la taronja, la pell de la llimona i el pop,
, cobriu-ho tot amb oli i deixeu-lo confitar a foc suau durant unes 6 hores.
Mentrestant, en un altre cassó amb oli abundant, pebre vermell i sal, confiteu les patates tallades a daus, a foc suau.
Per fer la gelatina, poseu en un cassó l'aigua de la cocció del pop, el pebrot vermell picat, el pebre vermell i l'agar-agar, escalfeu-ho una mica, remeneu-ho bé i retireu-ho del foc.
Per fer el timbal de pop, talleu el pop a rodanxes, poseu-les dins d'un motllo, cobriu-les amb la gelatina i deixeu-ho refredar a la nevera.
I ja per acabar, emplateu el timbal de pop, desemmotlleu-lo, poseu-hi les patates pel voltant i guarniu el plat amb una mica d'all confitat, allioli i una branqueta de farigola.
, cobriu-ho tot amb oli i deixeu-lo confitar a foc suau durant unes 6 hores.
Mentrestant, en un altre cassó amb oli abundant, pebre vermell i sal, confiteu les patates tallades a daus, a foc suau.
Per fer la gelatina, poseu en un cassó l'aigua de la cocció del pop, el pebrot vermell picat, el pebre vermell i l'agar-agar, escalfeu-ho una mica, remeneu-ho bé i retireu-ho del foc.
Per fer el timbal de pop, talleu el pop a rodanxes, poseu-les dins d'un motllo, cobriu-les amb la gelatina i deixeu-ho refredar a la nevera.
I ja per acabar, emplateu el timbal de pop, desemmotlleu-lo, poseu-hi les patates pel voltant i guarniu el plat amb una mica d'all confitat, allioli i una branqueta de farigola.