Thil-heo kho (Porc amb caramel) - Vietnam
- Programa: Karakia
- Cuina: Margarita Huỳnh Quan Chiêu, Roses
INGREDIENTS
- cansalada de la papada
- 2 alls
- 2 ous durs
- sal
- sucre
- salsa de peix
- salsa de soja
- llimona
- aigua
PREPARACIÓ
Piqueu els alls en un morter amb una mica de sal.
Talleu la cansalada a trossos més aviat grossos i poseu-la en una cassola.
Adobeu-la amb un parell de cullerades de sal i sucre, una mica de sucre caramel·litzat (que heu d'haver preparat abans), un rajolí de salsa de peix i un altre de salsa de soja.
Remeneu la carn de la cassola perquè els trossos quedin ben impregnats amb els condiments que hi heu posat i deixeu-la reposar una estona.
Poseu la cassola del tall al foc, tapeu-la i deixeu que cogui fins que la carn s'hagi estovat.
Després afegiu-hi els ous durs sencers, torneu a tapar la cassola i deixeu que segueixi fent xup-xup a foc lent durant mitja hora més o menys i ja tindreu el guisat llest.
Talleu la cansalada a trossos més aviat grossos i poseu-la en una cassola.
Adobeu-la amb un parell de cullerades de sal i sucre, una mica de sucre caramel·litzat (que heu d'haver preparat abans), un rajolí de salsa de peix i un altre de salsa de soja.
Remeneu la carn de la cassola perquè els trossos quedin ben impregnats amb els condiments que hi heu posat i deixeu-la reposar una estona.
Poseu la cassola del tall al foc, tapeu-la i deixeu que cogui fins que la carn s'hagi estovat.
Després afegiu-hi els ous durs sencers, torneu a tapar la cassola i deixeu que segueixi fent xup-xup a foc lent durant mitja hora més o menys i ja tindreu el guisat llest.