Tacos de pollo con salsa blanca ("Tacos" de pollastre amb salsa blanca) - Hondures

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Àngels Secanella i Ramón Andara, Barcelona

INGREDIENTS

  • pebrot vermell
  • pebrot verd
  • restes de pollastre cuit
  • tortillas
  • salsa blanca
  • oli

PREPARACIÓ

Talleu menut un tros de pebrot verd i un de vermell.
Poseu una paella al foc amb un bon raig d'oli i sofregiu-hi el pebrot.
Esmicoleu les restes de pollastre que us hagin quedat de qualsevol altre àpat. Si no en teniu, podeu bullir un pit de pollastre, per exemple.
Quan el pebrot de la paella estigui al punt, afegiu-hi el pollastre esmicolat. Remeneu-ho perquè quedi tot ben barrejat i deixeu-ho encara a la paella durant uns quants minuts més, així el pollastre agafarà el gust del pebrot.
Mentrestant podeu anar escalfant tortillas en una paella ben plana. A mesura que en tingueu de calentes, reserveu-les en una cistelleta tapada o entremig de dos draps, perquè no perdin gaire l'escalfor.
Per muntar el taco, poseu una tortilla al plat. A sobre, un parell de cullerades de pollastre amb pebrot i, pel damunt, una cullerada de salsa blanca (vegeu-ne la recepta a part). Doblegueu la tortilla per la meitat i ja tindreu el taco de pollastre a punt per menjar.