Suutei tsai (Te amb llet) - Mongòlia
- Programa: Karakia
- Cuina: Byambaa i Ogui, Badalona
INGREDIENTS
- aigua
- llet
- te verd
- sal
PREPARACIÓ
Poseu una cassola al foc amb la mateixa quantitat d'aigua i de llet i una culleradeta de sal.
En un cassó amb una mica d'aigua, aboqueu-hi un grapat de te verd i feu que arrenqui el bull; llavors aboqueu-lo a la cassola de la llet i l'aigua i remeneu-ho constantment durant 2 o 3 minuts amb un cullerot amunt i avall o amb el mateix cassó d'escaldar el te, agafant-ne de la cassola i tornant a abocar-lo a dins. D'aquesta manera les fulles de te desprendran tot el seu sabor.
Serviu-lo ben calent.
En un cassó amb una mica d'aigua, aboqueu-hi un grapat de te verd i feu que arrenqui el bull; llavors aboqueu-lo a la cassola de la llet i l'aigua i remeneu-ho constantment durant 2 o 3 minuts amb un cullerot amunt i avall o amb el mateix cassó d'escaldar el te, agafant-ne de la cassola i tornant a abocar-lo a dins. D'aquesta manera les fulles de te desprendran tot el seu sabor.
Serviu-lo ben calent.