Spoonbread (Panets casolans) - Estats Units
- Programa: Karakia
- Cuina: Dordie Hester, Barcelona
INGREDIENTS
- nata per muntar (mínim del 35% de greix)
- 2 tasses de farina
- 2 culleradetes de llevat
- 2 ous
- oli de gira-sol
- sal
PREPARACIÓ
Amb aquestes quantitats surten uns 20 panets, aproximadament. Barregeu la farina amb el llevat i la sal. En un bol, bateu els ous amb la nata. Després aboqueu-hi la farina tota de cop i pasteu-ho a mà. Unteu una safata per anar al forn amb una mica d'oli. Preescalfeu el forn a 185º. Amb l'ajut de dues culleres, aneu format boles i disposeu-les a la safata, tenint en compte de no posar-les gaire juntes, ja que el volum de la massa augmenta de manera considerable. Enforneu-ho uns 20 minuts, amb la safata a mitja alçada, i ja tindreu els panets a punt. Aquests són els típics panets que es mengen els diumenges, amb xarop d'auró de sucre; també solen servir d'acompanyament de moltes cassoles de la cuina del sud dels Estats Units.