Sopa de carbassa amb oli picant de bitxos

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Sopa de carbassa amb oli picant de bitxos
  • (per a 2 persones)
  • carbassa escalivada
  • aigua de bullir
  • blat de moro
  • 2 espàrrecs verds
  • 2 bitxos
  • oli de gira-sol
  • suc de cocció d'arròs i llenties

PREPARACIÓ

1.Per fer la sopa, comencem saltant els espàrrecs en una paella.

2.En una altra, daurem el blat de moro sense afegir-hi sal.

3.Posem una mica d'oli en una part de la paella i hi afegim una mica de picant.

4.Amb una cullera, aboquem al vas una mica de polpa de carbassa, que hem escalivat prèviament al forn, i el suc de cocció de l'arròs i les llenties
I ho triturem!

5. Hi afegim els espàrrecs, el blat de moro i l'oli, a la sopa.