Scones (Panets) - Derbyshire, Anglaterra

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Robert Hooworth, Sils

INGREDIENTS

  • Per a 4-6 persones:
  • 250 g de farina
  • 60 g de mantega
  • 2 culleradetes de sucre
  • 2 culleradetes de llevat en pols
  • 1 ou
  • 125 ml de llet

PREPARACIÓ

Barregeu tots els ingredients en un bol i pasteu-los una bona estona, procurant que a la massa no hi quedi cap grumoll.
Espolseu una mica de farina per sobre del marbre i esteneu-hi la massa. Us ha de quedar, més o menys, d'un dit de gruix (millor una mica més que una mica menys).
Talleu la massa en porcions rodones. Podeu utilitzar un tallapastes o, si no en teniu, un got o una copa.
Disposeu les porcions en una safata per anar al forn, vigilant que estiguin separades, perquè quan es couen augmenten de volum.
Enforneu-ho durant uns 15 minuts i ja tindreu els scones a punt per menjar.