Sandvitx amb salmó marinat
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Sandvitx amb salmó marinat
- (per a 2 sandvitxos)
- 6 llesques de pa Bimbo
- 1 cua de salmó
- 1 alvocat
- 1 ceba tendra
- fulles d'enciam llarg
- 3 xiitakes
- 100 ml d'oli oliva
PREPARACIÓ
1.Posem l'alvocat en un vas de batre. Hi afegim oli d'oliva i ho triturem. Ja tenim muntada l'emulsió per sucar al pa.
2.Tallem el salmó ben finet, i, a banda, tallem l'enciam ben petit.
3.Posem el salmó a la safata. Una espurneta d'oli, sal i pebre. Ara tallem la ceba i la posem damunt del salmó.
4.També tallem els bolets sobre el pa. Hi afegim el salmó i la ceba. I una altra llesca per tapar-ho!
2.Tallem el salmó ben finet, i, a banda, tallem l'enciam ben petit.
3.Posem el salmó a la safata. Una espurneta d'oli, sal i pebre. Ara tallem la ceba i la posem damunt del salmó.
4.També tallem els bolets sobre el pa. Hi afegim el salmó i la ceba. I una altra llesca per tapar-ho!