Sandvitx amb salmó marinat

imatge de recurs
  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Sandvitx amb salmó marinat
  • (per a 2 sandvitxos)
  • 6 llesques de pa Bimbo
  • 1 cua de salmó
  • 1 alvocat
  • 1 ceba tendra
  • fulles d'enciam llarg
  • 3 xiitakes
  • 100 ml d'oli oliva

PREPARACIÓ

1.Posem l'alvocat en un vas de batre. Hi afegim oli d'oliva i ho triturem. Ja tenim muntada l'emulsió per sucar al pa.

2.Tallem el salmó ben finet, i, a banda, tallem l'enciam ben petit.

3.Posem el salmó a la safata. Una espurneta d'oli, sal i pebre. Ara tallem la ceba i la posem damunt del salmó.

4.També tallem els bolets sobre el pa. Hi afegim el salmó i la ceba. I una altra llesca per tapar-ho!
Anar al contingut