Saltat de sepiona amb tellerines
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Passadís d'en Pep i Cal Pep
INGREDIENTS
- 1/2 kg de sepiones
- 200 g de tellerines o rossellones
- 1 gotet de vi blanc
- 6 alls
- oli d'oliva
- sal i pebre
- julivert
PREPARACIÓ
Poseu oli d'oliva en una paella, i quan estigui calent, tireu-hi els alls sense pelar i aixafats, i espereu que es daurin una mica.
És important que no es cremin. Després incorporeu--hi els sepions i salteu-los a foc mitjà. Quan comencin a estar rossos, salpebreu-ho. Un cop tingueu els sepions a punt, afegiu-hi les tellerines i el julivert sencer i torneu-ho a saltar. Quan comenci a agafar temperatura una altra vegada, regueu-ho amb el vi. Rectifiqueu de sal i pebre i tapeu-ho perquè s'acabin d'obir les tellerines i deixin anar tota l'aigua. Ja podeu emplatar.
És important que no es cremin. Després incorporeu--hi els sepions i salteu-los a foc mitjà. Quan comencin a estar rossos, salpebreu-ho. Un cop tingueu els sepions a punt, afegiu-hi les tellerines i el julivert sencer i torneu-ho a saltar. Quan comenci a agafar temperatura una altra vegada, regueu-ho amb el vi. Rectifiqueu de sal i pebre i tapeu-ho perquè s'acabin d'obir les tellerines i deixin anar tota l'aigua. Ja podeu emplatar.