Saltat de sepiona amb tellerines

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Passadís d'en Pep i Cal Pep

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de sepiones
  • 200 g de tellerines o rossellones
  • 1 gotet de vi blanc
  • 6 alls
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
  • julivert

PREPARACIÓ

Poseu oli d'oliva en una paella, i quan estigui calent, tireu-hi els alls sense pelar i aixafats, i espereu que es daurin una mica.
És important que no es cremin. Després incorporeu--hi els sepions i salteu-los a foc mitjà. Quan comencin a estar rossos, salpebreu-ho. Un cop tingueu els sepions a punt, afegiu-hi les tellerines i el julivert sencer i torneu-ho a saltar. Quan comenci a agafar temperatura una altra vegada, regueu-ho amb el vi. Rectifiqueu de sal i pebre i tapeu-ho perquè s'acabin d'obir les tellerines i deixin anar tota l'aigua. Ja podeu emplatar.
Anar al contingut