Rap al vapor amb verduretes de temporada

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Rap al vapor amb verduretes de temporada
  • (per a 2 persones)
  • 2 lloms de rap de costa
  • arrel de fonoll
  • 4 pastanagues petites
  • arrel de celerí
  • estragó fresc
  • 50 g de brots de bròquil

PREPARACIÓ

1.Per fer el peix al vapor, posem els talls de rap dins l'olla de vapor, amb una espurna de sal, cintes i, en acabat, les verdures: el bròquil, el celerí, les pastanagues, una mica d'estragó i el fonoll. Sal i pebre negre, un rajolinet d'oli i el coem al vapor uns 6-7 minuts.

2.Al cap d'uns 20 minuts, tirem unes fulles de julivert al brou per fer-ne la infusió.