Pop "a feira" amb cachelos

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 pop de 2 kg
  • 6 patates grosses (cachelos)
  • 1 ceba petita
  • 2 fulles de llorer
  • 1 cabeça d'alls seca
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1 culleradeta de pebre vermell mòlt picant
  • oli d'oliva verge extra
  • cristalls de sal Maldon
  • 3 claus d'olor
  • 5 llavors d'anís

PREPARACIÓ

Preparació: 10 minuts
Cocció 120 minuts

Procediment:

1. Congeleu el pop el dia abans.
2. L'endemà, poseu-lo en aigua freda en una cassola amb la ceba, els claus, les llavors d'anís, les patates ben netes però amb la pell, les fulles de llorer i la cabeça d'alls.
3. Feu-ho bullir a foc lent.
4. Quan arrenqui el bull, tapeu-ho i deixeu-ho coure 45 minuts.
5. Deixeu-ho refredar.
6. Quan sigui fred, talleu el pop i les patates.
7. Barregeu els pebres vermells.
8. Per servir-lo, escalfeu el pop i les patates, poseu-ho en un plat, escampeu-hi els pebres, una mica de sal i un bon raig d'oli d'oliva.