Pistonat del Sèbio
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pedro Barroso
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Marina (Can Coll), Vilanova i la Geltrú
INGREDIENTS
- 500 g de pistons
- 1 kg de sípia
- 1/2 kg de gambes
- 4 grans d'all
- oli d'oliva Pel brou:
- escórpora o verat
- ceba
- tomàquet
- 1 nyora
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli a la paella, abaixeu el foc i sofregiu-hi els trossos de sèpia durant 5 minuts.
Després afegiu-hi els pistons i remeneu-ho. Quan tingueu els pistons ben rossos, incorporeu-hi el brou procurant que el sofregit quedi cobert i remeneu-ho. Tot seguit, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho bullir durant 10 minuts. Un cop hagi passat aquest temps, afegiu-hi les gambes pelades i deixeu-ho reduir fins que quedi ben sec.
Després afegiu-hi els pistons i remeneu-ho. Quan tingueu els pistons ben rossos, incorporeu-hi el brou procurant que el sofregit quedi cobert i remeneu-ho. Tot seguit, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho bullir durant 10 minuts. Un cop hagi passat aquest temps, afegiu-hi les gambes pelades i deixeu-ho reduir fins que quedi ben sec.