Peus de porc farcits
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Peus de porc farcits
- (per a 2 persones)
- 2 peus de porc bullits
- 1 botifarra de perol blanca
- 150 g de mongetes de Santa Pau cuites / 150 g de fesols de Santa Pau cuits
- 2 cullerades de pesto genovès
- 100 g de rossinyols
- 1 got de suc de cocció dels peus de porc
PREPARACIÓ
1.Comencen a preparar el plat desossant els peus de porc.
2.Pel farciment, tallem molt petita la botifarra, i la posem al damunt del peu de porc i el tanquem amb l'altra meitat. Ho emboliquem amb paper de film, el fem rodolar fins que quedi un cilindre i el posem al congelador.
3.Un cop congelat, traiem el paper de film i el tallem en tres trossos. Marquem els peus de porc a la paella fins que quedin ben daurats. Els posem en una safata.
4.Per al guarniment, oli a la paella, recuperem la glaça i hi saltem els rossinyols. Sal, pebre, i una mica d'aigua de coure els peus de porc reduïda perquè sigui més gelatinós.
5.Hi afegim els fesols de Santa Pau. Ben barrejat tot, i ho posem a la safata.
6.Ara posem el pesto pel damunt dels peus de porc. Un cop de forn, i ja ho tenim a la "buiaca"!
2.Pel farciment, tallem molt petita la botifarra, i la posem al damunt del peu de porc i el tanquem amb l'altra meitat. Ho emboliquem amb paper de film, el fem rodolar fins que quedi un cilindre i el posem al congelador.
3.Un cop congelat, traiem el paper de film i el tallem en tres trossos. Marquem els peus de porc a la paella fins que quedin ben daurats. Els posem en una safata.
4.Per al guarniment, oli a la paella, recuperem la glaça i hi saltem els rossinyols. Sal, pebre, i una mica d'aigua de coure els peus de porc reduïda perquè sigui més gelatinós.
5.Hi afegim els fesols de Santa Pau. Ben barrejat tot, i ho posem a la safata.
6.Ara posem el pesto pel damunt dels peus de porc. Un cop de forn, i ja ho tenim a la "buiaca"!