Peus de porc farcits de carn de perol amb bolets i patata
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Dani Nieto
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Marítim, Tossa de Mar
INGREDIENTS
- 4 peus de porc sencers
- 2 botifarres de perol
- 4 pastanagues
- 2 cebes
- pebre negre en gra
- 4 patates
- bolets de temporada (ceps i trompetes de la mort)
- sal i oli
- paper film
- vi de Porto reduït
PREPARACIÓ
Per començar, en una cassola amb aigua bulliu els peus de porc juntament amb les pastanagues, les cebes, el pebre negre i la sal durant 3 hores.
Seguidament, deixeu-los refredar, desosseu-los, poseu-ne una capa sobre paper film, poseu-hi la botifarra de perol a sobre, ja pelada, cobriu-la amb més peus de porc, emboliqueu-ho fent un cilindre i deixeu-ho refredar una hora a la nevera.
Després, desemboliqueu-ho, talleu-ho a rodanxes i salteu-les en una paella amb una mica d'oli.
A continuació, en una altra paella amb oli salteu els bolets tallats a trossos.
Tot seguit, bulliu les patates en un cassó amb aigua i sal, peleu-les, poseu-les en un bol, aixafeu-les amb una forquilla i salteu-les en una paella amb una mica d'oli fins que quedin dauradetes.
I ja per acabar, emplateu les rodanxes de peus de porc al centre del plat, poseu-hi les patates a un costat, els bolets a l'altre i salseu-ho tot amb el vi de Porto reduït.
Seguidament, deixeu-los refredar, desosseu-los, poseu-ne una capa sobre paper film, poseu-hi la botifarra de perol a sobre, ja pelada, cobriu-la amb més peus de porc, emboliqueu-ho fent un cilindre i deixeu-ho refredar una hora a la nevera.
Després, desemboliqueu-ho, talleu-ho a rodanxes i salteu-les en una paella amb una mica d'oli.
A continuació, en una altra paella amb oli salteu els bolets tallats a trossos.
Tot seguit, bulliu les patates en un cassó amb aigua i sal, peleu-les, poseu-les en un bol, aixafeu-les amb una forquilla i salteu-les en una paella amb una mica d'oli fins que quedin dauradetes.
I ja per acabar, emplateu les rodanxes de peus de porc al centre del plat, poseu-hi les patates a un costat, els bolets a l'altre i salseu-ho tot amb el vi de Porto reduït.