Peus de porc farcits de carn de perol amb bolets i patata

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Dani Nieto
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Marítim, Tossa de Mar

INGREDIENTS

  • 4 peus de porc sencers
  • 2 botifarres de perol
  • 4 pastanagues
  • 2 cebes
  • pebre negre en gra
  • 4 patates
  • bolets de temporada (ceps i trompetes de la mort)
  • sal i oli
  • paper film
  • vi de Porto reduït

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb aigua bulliu els peus de porc juntament amb les pastanagues, les cebes, el pebre negre i la sal durant 3 hores.

Seguidament, deixeu-los refredar, desosseu-los, poseu-ne una capa sobre paper film, poseu-hi la botifarra de perol a sobre, ja pelada, cobriu-la amb més peus de porc, emboliqueu-ho fent un cilindre i deixeu-ho refredar una hora a la nevera.

Després, desemboliqueu-ho, talleu-ho a rodanxes i salteu-les en una paella amb una mica d'oli.

A continuació, en una altra paella amb oli salteu els bolets tallats a trossos.

Tot seguit, bulliu les patates en un cassó amb aigua i sal, peleu-les, poseu-les en un bol, aixafeu-les amb una forquilla i salteu-les en una paella amb una mica d'oli fins que quedin dauradetes.

I ja per acabar, emplateu les rodanxes de peus de porc al centre del plat, poseu-hi les patates a un costat, els bolets a l'altre i salseu-ho tot amb el vi de Porto reduït.
Anar al contingut