Pasta amb curri
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La pasta és un aliment ric en hidrats de carboni que es pot prendre dos o tres dies a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
300 g de farina
2 ous
3 cardamoms verds
2 claus
1 bitxo fresc
1 cardamom negre
1 gra d'all
50 g d'aigua mineral
sal
gingebre
arrel de cúrcuma
comí
anís estrellat
coriandre
cerfull
oli de coco
1 llauna de llet de coco
PREPARACIÓ
- Dins un bol fem una massa amb la farina, uns 300 grams, i la sal, uns 15 grams.
- Posem aigua a escalfar. Que arribi a uns 50º.
- Batem un ou i el rovell d'un altre ou i els afegim al bol dels ingredients secs.
- Afegim aigua a la barreja, ho amassem i ho deixem reposar 20 minuts.
- Ens posem uns guants.
- Pelem i piquem a la microbrunesa, el gingebre, el bitxo fresc i la cúrcuma.
- Piquem el coriandre.
- Hi afegim un all sense el germinat, una fava de cardamom negre, tres de cardamom verd, una cullerada de cafè de comí, dues cullerades de cafè de clau i una estrelleta d'anís.
- Ho saltem tot junt en una cassola amb oli de coco i hi afegim una llauna de llet de coco. Ho reservem.
- Posem aigua a bullir amb pols de sal.
- Estirem la massa amb un corró ajudant-nos amb farina, tant a la superfície de treball com per sobre de la massa.
- Amb un ganivet tallem la massa en forma de tallarina gruixuda. Ho remenem una mica amb més farina.
- Ho escaldem durant 3-4 minuts i ho passem al pot de la salsa durant 1 minut.
- Ho servim amb fulles de cerfull picat per sobre.