Pasta amb curri

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pasta és un aliment ric en hidrats de carboni que es pot prendre dos o tres dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 300 g de farina

    2 ous

    3 cardamoms verds

    2 claus

    1 bitxo fresc

    1 cardamom negre

    1 gra d'all

    50 g d'aigua mineral

    sal

    gingebre

    arrel de cúrcuma

    comí

    anís estrellat

    coriandre

    cerfull

    oli de coco

    1 llauna de llet de coco

PREPARACIÓ

  1. Dins un bol fem una massa amb la farina, uns 300 grams, i la sal, uns 15 grams.
  2. Posem aigua a escalfar. Que arribi a uns 50º.
  3. Batem un ou i el rovell d'un altre ou i els afegim al bol dels ingredients secs.
  4. Afegim aigua a la barreja, ho amassem i ho deixem reposar 20 minuts.
  5. Ens posem uns guants.
  6. Pelem i piquem a la microbrunesa, el gingebre, el bitxo fresc i la cúrcuma.
  7. Piquem el coriandre.
  8. Hi afegim un all sense el germinat, una fava de cardamom negre, tres de cardamom verd, una cullerada de cafè de comí, dues cullerades de cafè de clau i una estrelleta d'anís.
  9. Ho saltem tot junt en una cassola amb oli de coco i hi afegim una llauna de llet de coco. Ho reservem.
  10. Posem aigua a bullir amb pols de sal.
  11. Estirem la massa amb un corró ajudant-nos amb farina, tant a la superfície de treball com per sobre de la massa.
  12. Amb un ganivet tallem la massa en forma de tallarina gruixuda. Ho remenem una mica amb més farina.
  13. Ho escaldem durant 3-4 minuts i ho passem al pot de la salsa durant 1 minut.
  14. Ho servim amb fulles de cerfull picat per sobre.
Anar al contingut