Pa Barceloneta

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Anna Bellsolà
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Baluard, Barcelona (Barceloneta)

INGREDIENTS

  • 2 kg de farina de força
  • 1/4 de l d'aigua
  • 36 g de llevat o 800 g de llevat natural
  • 8 g de sal grossa

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol la farina, l'aigua, el llevat i la sal, amasseu-ho amb les mans durant 15 minuts i deixeu-ho reposar durant 30 minuts.
Després, plegueu la massa per la meitat i deixeu-la reposar una hora i quart. Seguidament, torneu a plegar la massa per la meitat i deixeu-la reposar una hora i quart més. A continuació, talleu la massa en peces d'uns 400 grams, doneu-los forma rodona i deixeu-les reposar a la nevera durant tota una nit. Finalment, poseu una safata al forn amb uns quants glaçons, poseu la massa en una altra safata i deixeu-la coure durant 30 minuts a uns 200 graus.
Anar al contingut