Oladi (Creps russes de carbassó) - Rússia
- Programa: Karakia
- Cuina: Alexandra Chechelnitskaia, Barcelona
INGREDIENTS
- carbassó
- farina
- ou
- sucre de llustre
PREPARACIÓ
En aquesta ocasió, els oladi es van fer afegint carbassó a la recepta bàsica.
Ratlleu el carbassó, barregeu-lo amb l'ou i la farina fins que us quedi una mena de massa més aviat líquida.
En una paella ben calenta, aneu-hi fregint cullerades d'aquesta massa (volta i volta, ja que es cou força de pressa).
Un cop cuites aquesta mena de creps de carbassó, escampeu-hi sucre glaç pel damunt. Si us hi agrada, podeu fer com l'Alexandra i l'Estela Estefanía, i substituir el sucre de llustre per coco ratllat (un producte gens habitual a Rússia).
Ratlleu el carbassó, barregeu-lo amb l'ou i la farina fins que us quedi una mena de massa més aviat líquida.
En una paella ben calenta, aneu-hi fregint cullerades d'aquesta massa (volta i volta, ja que es cou força de pressa).
Un cop cuites aquesta mena de creps de carbassó, escampeu-hi sucre glaç pel damunt. Si us hi agrada, podeu fer com l'Alexandra i l'Estela Estefanía, i substituir el sucre de llustre per coco ratllat (un producte gens habitual a Rússia).