Obatzta (Crema de formatges) - Alemanya
- Programa: Karakia
- Cuina: Florian i Clemens Porsche, Castelldefels
INGREDIENTS
- formatge blau
- formatge cremós (camembert, brie...)
- crema de llet
- cibulet
- ceba
- pebre vermell dolç
- cogombrets (opcional)
- comí (opcional)
- sal i pebre
- pa o brètzel
PREPARACIÓ
Aixafeu els formatges i barregeu-hi un bon raig de crema de llet. Espolseu-hi força pebre vermell dolç i remeneu-ho.
Trinxeu unes quantes tiges de cibulet i una mica de ceba i afegiu-les a la barreja de formatges. Torneu a abocar-hi més pebre vermell dolç: d'aquesta manera la crema de formatges agafarà un to acarabassat. Afegiu-hi més crema de llet i continueu aixafant-ho, fins que us quedi una pasta consistent. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
Si us agraden els cogombrets, trinxeu-ne uns quants i afegiu-los a la barreja de formatges; també la podeu condimentar amb comí.
Serviu la crema de formatges en un bol i, al costat, uns brètzels; si no en trobeu, els podeu substituir per unes llesques de pa o torradetes.
Aquesta crema és molt típica de la zona de Baviera i se sol menjar com a aperitiu mentre es pren una cervesa.
Trinxeu unes quantes tiges de cibulet i una mica de ceba i afegiu-les a la barreja de formatges. Torneu a abocar-hi més pebre vermell dolç: d'aquesta manera la crema de formatges agafarà un to acarabassat. Afegiu-hi més crema de llet i continueu aixafant-ho, fins que us quedi una pasta consistent. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
Si us agraden els cogombrets, trinxeu-ne uns quants i afegiu-los a la barreja de formatges; també la podeu condimentar amb comí.
Serviu la crema de formatges en un bol i, al costat, uns brètzels; si no en trobeu, els podeu substituir per unes llesques de pa o torradetes.
Aquesta crema és molt típica de la zona de Baviera i se sol menjar com a aperitiu mentre es pren una cervesa.