Musi de gambes ("Musi" de gambes) - Vietnam

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: restaurant Hanoi, Barcelona

INGREDIENTS

  • gambes
  • castanyes d'aigua
  • bolets
  • ceba tendra
  • pinyons torrats

PREPARACIÓ

Aixafeu les castanyes d'aigua amb el trinxant, o amb un ganivet de fulla ben ampla, i reserveu-les. Peleu i talleu ben petites les gambes.
En un wok amb 3 cullerots d'oli de gira-sol, salteu-hi les gambes trinxades uns 30 segons i retireu-les.
En el mateix oli, salteu-hi els bolets i la ceba tendra, tot tallat molt petit, i després torneu a incorporar al wok les gambes que heu reservat.
Tot just un parell de minuts al wok i ja ho tindreu a punt; només us faltarà barrejar-hi uns quants pinyons torrats.
En un plat, poseu-hi una fulla ampla d'enciam i ompliu-la amb un parell de cullerades del saltat del wok.
Cargoleu-la com si féssiu un rotllet i ja us ho podeu menjar.