Molls amb emulsió de taronja

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Joan Roca
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El celler de Can Roca, Girona

INGREDIENTS

  • 1 kg de molls
  • 1/2 bròquil
  • 100 g de mantega
  • cerfull
  • Per a la salsa de taronja:
  • suc de dues taronges
  • 40 g d'oli d'oliva
  • 1 cullerada d'ous de salmó
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, feu bullir el bròquil en una olla amb aigua i sal.
Mentrestant, reduïu el suc de taronja en un cassó fins a la meitat del seu volum inicial. Afegiu-hi mantega i oli i remeneu-ho. Manteniu l'emulsió de taronja calenta. A continuació, poseu el bròquil bullit en un recipient, afegiu-hi mantega i tritureu-ho. Després, daureu els molls sense espines en una paella amb oli. Per acabar, emplateu els molls. Decoreu-ho amb l'emulsió de taronja i, a sobre de cada moll, poseu-hi una mica de puré de bròquil i ous de salmó.