Misoshiru (Sopa de miso) - Japó

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Yukari Eshima, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 l d'aigua
  • 1 sobre de dashinomoto (brou de peix i algues preparat)
  • 80 g de miso (pasta de soja)
  • 200 g de tofu (llet de soja quallada)
  • 1 porro

PREPARACIÓ

Poseu l'aigua a bullir.
Talleu el tofu a daus petits i el porro, a rodanxes ben finetes.
Quan l'aigua bulli, desfeu-hi el sobre de dashinomoto. Afegiu a aquest brou el tofu i el porro tallats. Quan vegeu que ja són prou tous, afegiu-hi el miso i, tot seguit, apagueu el foc.
Ja ho podeu servir. Podeu adaptar aquesta sopa al vostre gust: en lloc de tofu i porro, es pot fer amb ceba, patates, naps, xampinyons..., però sempre s'hi ha d'afegir el miso al darrer moment.