Mill amb samfaina
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 100 g de mill
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 2 cullerades de llavors de sèsam
- 400 cl d'aigua
- 20 cl de salsa de soja
- 1 ceba
- 1 albergínia
- 50 cl de tomàquet triturat
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 carbassó
PREPARACIÓ
1. Poseu aigua a bullir, amb dues o tres cullerades de salsa de soja i un punt de sal.
2. Fregiu amb oli d'oliva les llavors de sèsam i el mill en una cassola.
3. Tot seguit, hi afegiu el caldo ben calent i ho deixeu coure fins que el mill s'hagi begut tot el líquid.
4. Mentrestant, comenceu a fer la samfaina. Primer, daureu la ceba ben picadeta.
5. Després, hi incorporeu el pebrot verd, el pebrot vermell, un pessic de sal, el carbassó, l'albergínia i el tomàquet triturat.
6. Quan el mill sigui cuit, ho tapeu ben tapat per covar-lo.
7. I llestos!
2. Fregiu amb oli d'oliva les llavors de sèsam i el mill en una cassola.
3. Tot seguit, hi afegiu el caldo ben calent i ho deixeu coure fins que el mill s'hagi begut tot el líquid.
4. Mentrestant, comenceu a fer la samfaina. Primer, daureu la ceba ben picadeta.
5. Després, hi incorporeu el pebrot verd, el pebrot vermell, un pessic de sal, el carbassó, l'albergínia i el tomàquet triturat.
6. Quan el mill sigui cuit, ho tapeu ben tapat per covar-lo.
7. I llestos!