Mill amb samfaina

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones:
  • 100 g de mill
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 cullerades de llavors de sèsam
  • 400 cl d'aigua
  • 20 cl de salsa de soja
  • 1 ceba
  • 1 albergínia
  • 50 cl de tomàquet triturat
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 carbassó

PREPARACIÓ

1. Poseu aigua a bullir, amb dues o tres cullerades de salsa de soja i un punt de sal.
2. Fregiu amb oli d'oliva les llavors de sèsam i el mill en una cassola.
3. Tot seguit, hi afegiu el caldo ben calent i ho deixeu coure fins que el mill s'hagi begut tot el líquid.
4. Mentrestant, comenceu a fer la samfaina. Primer, daureu la ceba ben picadeta.
5. Després, hi incorporeu el pebrot verd, el pebrot vermell, un pessic de sal, el carbassó, l'albergínia i el tomàquet triturat.
6. Quan el mill sigui cuit, ho tapeu ben tapat per covar-lo.
7. I llestos!