Milfulls de kartoffelsalat amb herba dels canonges

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Roc Carbonell
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bier-Art, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a l'amanida de patates:
  • 6 patates noves
  • 1/2 tasseta de mostassa
  • 1 got de brou de pollastre
  • sal, pebre i comí Per a la vinagreta de cervesa:
  • 1/2 got de cervesa tipus Lager
  • 1 got d'oli d'oliva
  • 1/2 got de vinagre de Mòdena
  • 1 cullerada de mostassa en gra
  • sal i pebre
  • fines herbes Per a l'amanida:
  • 100 g de formatge blau
  • 16 nous
  • 100 g d'herba dels canonges

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el brou a la paella. Quan comenci a bullir, afegiu-hi la mostassa.
Remeneu-ho una mica i afegiu-hi sal i pebre. Deixeu-ho bullir fins que s'espesseixi. Mentrestant, talleu les patates bullides amb pell i poseu-les en una plata profunda. Tot seguit, incorporeu-hi la salsa de mostassa i deixeu-ho reposar una hora a la nevera. Per fer la vinagreta de cervesa, poseu una part de cervesa per una part de vinagre en un bol. Afegiu-hi dues parts d'oli i la mostassa dolça. Emulsioneu-ho bé perquè quedi ben lligat. Salpebreu-ho. Per muntar el plat, poseu les patates dins d'un motllo i afegiu-hi al damunt les herbes dels canonges. Aleshores incorporeu-hi el formatge blau i una altra capa d'herbes dels canonges. Després afegiu-hi les nous. Finalment, retireu el motllo i incorporeu-hi la vinagreta.