Menjar blanc de taronja

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Lola Espuny
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Parc, Tortosa

INGREDIENTS

  • 1/2 l de suc de taronja
  • 4 cullerades soperes de farina d'arròs
  • 4 cullerades soperes de sucre
  • 4 cullerades soperes de melmelada de taronja
  • 100 g de nous
  • taronja xinesa

PREPARACIÓ

Per començar, feu bullir en un cassó el suc de taronja, el sucre i la melmelada de taronja.
Remeneu-ho perquè quedi una barreja uniforme. Mentrestant, poseu en un bol la farina d'arròs i una mica de suc de taronja. Remeneu-ho per evitar que quedin grumolls i afegiu-ho al cassó. A continuació, incorporeu-hi uns trossets de taronja xinesa, remeneu-ho amb una varilla i deixeu-ho coure durant uns 6 minuts. Tot seguit, poseu el menjar blanc en uns bols i decoreu-ho amb unes nous. Poseu-ho a la nevera i deixeu-ho refredar una bona estona. I ja, per acabar, serviu el menjar blanc de taronja decorat amb unes fulles de menta.