Membrillo de marmel (Confitura de codony) - Cap Verd
- Programa: Karakia
- Cuina: Alcidia i Herminia Delgado, Sant Feliu de Llobregat
INGREDIENTS
- 1 kg de codonys
- 1 kg de sucre
- aigua
PREPARACIÓ
Peleu i talleu els codonys. Poseu-los a coure a foc lent en una olla amb una mica d'aigua i el sucre. Deixeu que cogui com a mínim durant 1 hora. Passat aquest temps, tritureu-ho.
Resulta més autèntic si ho aixafeu amb una forquilla fins que us quedi una pasta, però si voleu anar més de pressa i no voleu que us hi quedin trossets, feu servir una batedora.
Serviu aquesta confitura freda, acompanyada d'uns quants talls de formatge.
Resulta més autèntic si ho aixafeu amb una forquilla fins que us quedi una pasta, però si voleu anar més de pressa i no voleu que us hi quedin trossets, feu servir una batedora.
Serviu aquesta confitura freda, acompanyada d'uns quants talls de formatge.