Mar, muntanya, terra

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Cingle, Vacarisses

INGREDIENTS

  • 1 jarret de vedella
  • 8 escamarlans
  • cors de carxofa
  • oli de caviar
  • sal d'escata
  • pebre de molinet
  • oli de gira-sol
  • oli d'oliva
  • 1 got de porto
  • 1 cullerada de mel Per decorar:
  • cerfull
  • cibolet

PREPARACIÓ

Per començar, unteu el jarret de vedella amb oli i poseu-lo al forn a 90 graus i durant 5 hores.
Quan hagin passat 3 hores de cocció, salpebreu-lo. Poseu a escalfar el porto en un cassó i després afegiu-hi la mel. Remeneu-ho, i quan agafi temperatura, feu-ho servir per pintar la peça de vedella. Poseu-la una hora i mitja més al forn i us quedarà lacada. Mentrestant, salpebreu les cues d'escamarlans i salteu-les en una paella ben calenta. Feu el mateix amb les carxofes. A part, prepareu l'oli de caviar barrejant-lo amb l'oli d'oliva. Traieu la peça de carn del forn i talleu-la a trossos. I finalment, munteu el plat amb el jarret i els escamarlans pel damunt. Col.loqueu-hi les carxofes al costat. Ja per acabar, decoreu-ho amb l'oli de caviar, una mica de la reducció del porto, cibolet i unes fulles de cerfull.
Anar al contingut