Mamaliga (Polenta) - Romania
- Programa: Karakia
- Cuina: Monica Gabaroi, Barcelona
INGREDIENTS
- 500 g de sèmola de blat de moro
- 1 1/2 l d'aigua sal
PREPARACIÓ
Poseu una olla amb aigua al foc.
Quan comenci a bullir, poseu-hi la sal i una mica de sèmola de blat de moro.
Després, a poc a poc, aneu-hi incorporant la resta, tot remenant-ho amb una cullera de fusta.
Si veieu que queda poc compacte, afegiu-hi més farina de blat de moro.
Heu de remenar-ho fins que la cullera us quedi neta, sense que hi quedi res aferrat.
Deixeu-ho reposar una mica i ja ho podeu servir.
Quan comenci a bullir, poseu-hi la sal i una mica de sèmola de blat de moro.
Després, a poc a poc, aneu-hi incorporant la resta, tot remenant-ho amb una cullera de fusta.
Si veieu que queda poc compacte, afegiu-hi més farina de blat de moro.
Heu de remenar-ho fins que la cullera us quedi neta, sense que hi quedi res aferrat.
Deixeu-ho reposar una mica i ja ho podeu servir.