Majofas al vin (Maduixes amb vi) - França
- Programa: Karakia
- Cuina: Rafèu Sichel, Sabadell
INGREDIENTS
- maduixes o maduixots
- 1 l de vi negre
- sucre
- mel
- menta
- canyella
PREPARACIÓ
Renteu i trossegeu els maduixots o les maduixes. Reserveu-les.
En un cassó, poseu-hi a bullir el vi negre amb 9 cullerades de sucre. Remeneu-ho fins que el sucre s'hagi dissolt i afegiu-hi 2 cullerades de mel. Seguiu remenant i, un cop arrenqui el bull, incorporeu-hi unes fulles de menta i un canó de canyella.
Retireu el cassó del foc i aboqueu-hi les maduixes (o maduixots) que teniu reservats.
Deixeu-ho refredar i després poseu-ho a la nevera fins al moment de servir.
En un cassó, poseu-hi a bullir el vi negre amb 9 cullerades de sucre. Remeneu-ho fins que el sucre s'hagi dissolt i afegiu-hi 2 cullerades de mel. Seguiu remenant i, un cop arrenqui el bull, incorporeu-hi unes fulles de menta i un canó de canyella.
Retireu el cassó del foc i aboqueu-hi les maduixes (o maduixots) que teniu reservats.
Deixeu-ho refredar i després poseu-ho a la nevera fins al moment de servir.